(06) 21 67 35 82
info@blankestijntuinen.nl

Maandag - Zaterdag 7.00 - 21.00
Zondags gesloten

Janno Blankestijn en zijn mensen hebben voor ons een mooie voor- en achtertuin aangelegd in Bilthoven. We hebben op twee plaatsen een terras, schuttingen en een haag op de grens met de buren, er is een gazon aangelegd en in de borders zijn diverse planten en struiken gepoot. Janno is vriendelijk, vakkundig, denkt mee en

Het afgelopen jaar diverse werkzaamheden laten verrichten in onze tuin. Vijver, tuinverlichting, herstelwerkzaamheden bestrating en diverse veranderingen. Janno denkt goed mee en zorgt voor een perfecte afwerking.

Janno heeft een mooie achter, voor en zijtuin gemaakt bij ons nieuwbouwhuis. Hij heeft goede adviezen gegeven, was flexibel in het maken van aanpassingen in het ontwerp en komt alle afspraken na. We zijn erg blij met het resultaat dat tegen een nette prijs/kwaliteitsverhouding is gerealiseerd.

Wij hebben onze tuin laten renoveren door Janno. Hierbij heeft hij onder andere nieuwe tegels, borders en kunstgras aangelegd. Vanaf het eerste contact heeft Janno helder en duidelijk gecommuniceerd en is hij alle afspraken nagekomen. Het eindresultaat was erg goed en Janno heeft alles weer keurig netjes achter gelaten.Kortom: Een fijne en goede vakman die

Janno Blankestijn heeft niet alleen snel en zorgvuldig gewerkt, hij heeft ons daarbij voorzien van goede adviezen die bij hebben gedragen aan een prachtige tuin. We zijn blij met het mooie resultaat, goede prijs/kwaliteitsverhouding en prettige manier waarop we samen met Janno hebben nagedacht over de keuzes die we moesten maken. We bevelen Janno zeker

We zijn erg tevreden over de vakbekwaamheid van Blankestijn Tuinen. Zowel qua het meedenken met en het inleven in onze wensen als de uiteindelijke uitvoering. Precies, netjes en snel!

Wij zijn dik tevreden. Alles was weer keurig gesnoeid..Alles opgeruimd en schoon achter gelaten. Wat er besproken word,kom je daadwerkelijk ook na. En dat vinden wij beide erg prettig. Wij wensen je heel veel succes !!!

Janno heeft onze voortuin grondig aangepakt waardoor we nu de mooiste voortuin van de straat hebben! Het ontwerp en het beplantingsplan (voor iemand zonder groene vingers lastig!) zijn helemaal naar ons idee geworden. Over zowel de uitvoering als de prijs zijn we zeer tevreden. Met enthousiasme heeft hij deze klus geklaard.