(06) 21 67 35 82
info@blankestijntuinen.nl

Maandag - Zaterdag 7.00 - 21.00
Zondags gesloten

Ede heeft er weer een mooie vernieuwde voortuin bij! Met bloembakken in verschillende hoogtes en mooie beplanting.

Weer een mooie voortuin mogen maken in Veenendaal. 4 verhoogde bloembakken met beplanting en tegels er omheen. De verlichting onder de bomen geeft het in het donker een speels effect..

Een mooie voortuin aan mogen leggen in Veenendaal. 3 bloembakken in verschillende hoogtes, wat een leuk effect geeft. Daarnaast mooie tegels, beplanting en grind.

Weer een mooie voor- en achtertuin mogen aanleggen in Utrecht! Een tuin met verschillende ronde vormen, wildverband tegels, kunstgras en natuurlijk mooie beplanting en verlichting.

Mooie voortuin aangelegd in Amerongen, met mooie verlichting. Let vooral op de spotjes in het straatwerk

Mooie voortuin aangelegd in Ede. Strak ontwerp met veel schuine lijnen en een mooie schutting. Let ook op de prachtige verlichting..

Vandaag een mooie klus in Veenendaal afgerond! Het is een leuke tuin geworden, met een terras, verhoogde bloembakken en gazon. De veranda van Douglas hout maakt de tuin compleet.

Onlangs mooie voortuin gemaakt in Veenendaal. Met verhoogde bakken en gebakken bestrating. Beplanting met veel kleurvariaties en verschillende bloeitijden. Daartussen allium giganteum(sierui) gepoot. Dat word genieten komend voorjaar.

Leuke voortuin in Ede gemaakt. Tegels en stapelblokken zijn geïmpregneerd. Dit voorkomt groene aanslag en zorgt voor een mooi blijvende kleur.