(06) 21 67 35 82
info@blankestijntuinen.nl

Maandag - Zaterdag 7.00 - 21.00
Zondags gesloten

Weer een mooie voortuin mogen maken in Veenendaal. 4 verhoogde bloembakken met beplanting en tegels er omheen. De verlichting onder de bomen geeft het in het donker een speels effect..

In Veenendaal een mooie achtertuin gemaakt met o.a. een veranda, waterpartijtje, verhoogde bloembakken. Er zijn veel ronde vormen verwerkt in de tuin wat het een gezellige sfeer geeft.

Weer een mooie voor- en achtertuin mogen aanleggen in Utrecht! Een tuin met verschillende ronde vormen, wildverband tegels, kunstgras en natuurlijk mooie beplanting en verlichting.

Mooi project afgerond in Veenendaal. Tuin met onder meer verhoogde borders, pergola, een trap en verlichting.

Mooie voortuin aangelegd in Amerongen, met mooie verlichting. Let vooral op de spotjes in het straatwerk

In Ede weer een mooie tuin aangelegd! Veel ronde vormen zijn in deze tuin verwerkt. Verder een duurzame schutting, mooi waterornament en verlichting.

Mooie tuin gemaakt in Stroe. Let vooral op de verlichting, wat in het donker een prachtig effect geeft.

Mooie voortuin aangelegd in Ede. Strak ontwerp met veel schuine lijnen en een mooie schutting. Let ook op de prachtige verlichting..

Een prachtige tuin aangelegd op camping De Verborgen Hoek in Friesland! Een tuin waar van alles te zien is: strak straatwerk met mooie streklaag, 2 halfronde bloembakken , een leuke waterpartij, een mooie loofgang, kunstgras en een oprit van grind. De prachtige verlichting maakt het plaatje compleet!