(06) 21 67 35 82
info@blankestijntuinen.nl

Maandag - Zaterdag 7.00 - 21.00
Zondags gesloten

Mooie voortuin aangelegd in Ede. Strak ontwerp met veel schuine lijnen en een mooie schutting. Let ook op de prachtige verlichting..

Een prachtige Japanse tuin in Veenendaal opnieuw aangelegd. De oude vijver eruit en in plaats daarvan een stijlvol ‘yin en yang’-teken. Daar omheen kunstgras. De streklaag langs het kunstgras maakt het plaatje compleet. Achterin de hoek ook nog een terras gemaakt voor ligstoelen, om optimaal van het avondzonnetje te kunnen genieten!

Weer een mooie strakke tuin mogen aanleggen in Veenendaal! Een tuin waarin rekening is gehouden met kinderen, ze hebben hier heerlijk de ruimte om te fietsen, te schommelen en te spelen. Mooie verhoogde bloembakken, met een strak grasveld en prachtige beplanting.

Vandaag een mooie klus in Veenendaal afgerond! Het is een leuke tuin geworden, met een terras, verhoogde bloembakken en gazon. De veranda van Douglas hout maakt de tuin compleet.

Achtertuin in Veenendaal afgerond. Mooie wildverband tegel en lange bloembak. Stukje schutting van douglas hout. De tegels zijn gevoegd tegen het onkruid en de borders ingepoot met diverse vaste planten. Laat de zomer maar komen!

Erfafscheiding gemaakt in Amerongen voor Veen grondwerken B.V.. Hardhouten palen met daartussen draadstaalmat, met een boven- en onderligger. Daarna ingevlochten met hedera.

Geweldige achtertuin aangelegd in Zeist! Een tuin met een prachtige veranda, met daarvoor een vlonder, die uitloopt in een vijver. In de vijver ziet u een vistoren. Hier kunnen de vissen in omhoog zwemmen, zodat je er goed van kan genieten als je in de veranda zit. De mooie schutting van douglas hout en de

Deze mensen kunnen de kerstdagen van een mooie oprit en schutting genieten. Oprit van wildverband en schutting van Douglas hout.

Onlangs mooie voortuin gemaakt in Veenendaal. Met verhoogde bakken en gebakken bestrating. Beplanting met veel kleurvariaties en verschillende bloeitijden. Daartussen allium giganteum(sierui) gepoot. Dat word genieten komend voorjaar.

Leuke voortuin in Ede gemaakt. Tegels en stapelblokken zijn geïmpregneerd. Dit voorkomt groene aanslag en zorgt voor een mooi blijvende kleur.